Meditherm Nederland

In de preventieve gezondheidszorg neemt de vroege opsporing van aandoeningen een belangrijke plaats in. In veel gevallen kan met vroege opsporing een ziekte worden voorkomen. Vroege opsporing van aandoeningen vormt een onmisbare schakel in de keten van preventie-curatie-care. Het heeft betrekking op het vinden van (risicofactoren voor) ziekten of voorstadia van ziekten bij, voor zover bekend, gezonde personen. Vroege opsporing of screening kan daarnaast voortkomen vanuit een klacht of individuele hulpvraag.

Meditherm Nederland, gevestigd te Zoetermeer, is in 2011 gestart met het aanbieden van Digitale Infrarood Thermische Beeldvorming. Een aanvullend diagnostisch hulpmiddel in te zetten bij onbegrepen fysieke klachten of bij wijze van preventief onderzoek.

 

Service

Meditherm staat klaar om in de behoeften van de gezondheidszorg in Nederland te voorzien. Ons doel is om een onderzoeksmethode aan te bieden die voor 100% veilig is en bijdraagt aan de vroege opsporing van aandoeningen en acute pijn. De resultaten worden opgeleverd door een team van internationale artsen die de volledige medische rapporten op basis van de symptomen en de geschiedenis van de cliënt opleveren. Meditherm biedt een scala aan onderzoeksmogelijkheden die kunnen worden verzorgd voor uw individuele behoeften.

 

Missie

Thermografie als onderdeel van de standaardzorg toegankelijk maken voor iedereen in Nederland.

 

Visie

Gezondheid is de essentie van ons leven en welzijn. Hierdoor is het belangrijk om preventief en
bewust met je gezondheid om te gaan. Meditherm Nederland wenst iedereen, zelf de keuze te geven om meer inzicht te vergaren door het bieden van een veilige en comfortabele methode, klantvriendelijkheid en professionaliteit.

 

Digitale Infrarood Thermische Beeldvorming

Digitale Infrarood Thermische Beeldvorming (DITI Digital Infrared Thermal Imaging) is een geavanceerd, revolutionair en 100% veilig onderzoeksmethode die in de geneeskunde de afgelopen 20 jaar gebruikt is en kan worden gebruikt in elke medische toepassing, zelfs binnen de Nationale Gezondheidszorg.

Door de internationale samenwerkingsverband met Meditherm Amerika en daarmee aan meer dan 30 jaar aan kennis en ervaring in klinisch onderzoek met Medische Thermografie, zijn wij trots op de professionele service die wij aan onze cliënten te bieden hebben, met de meest veilige en innovatieve onderzoeksmethode die vandaag de dag beschikbaar is. De samenwerking met Meditherm Amerika die zijn bestaan heeft sinds 1991 is voor het leveren van apparatuur en voor het verzorgen van de opleidingen tot Thermograaf of Thermoloog.

Meditherm heeft als enige in Nederland de volgende certificering om zijn camera’s te gebruiken in de geneeskunde:
-    1st Class Medical Device certificering van de FDA (Food and Drug Administration)
-    CE certificering

 

Specialisten in het beoordelen van thermische beelden in de geneeskunde

De digitale warmtebeelden ‘thermogrammen’ worden beoordeeld door een arts-thermoloog. De arts-thermoloog is opgeleid en gecertificeerd is door de erkende medische beroepsvereniging het ‘American College of Clinical Thermology’ (ACCT). Afgezien van onze team van arts-thermologen, zijn het de vaardigheden die nodig zijn om een service als Medische Thermografie aan te bieden met bruikbare resultaten die betrekking hebben tot aandoeningen geassocieerd met fysiologisch disfunctie, resultaten die niet beschikbaar zijn uit gangbare onderzoeken zoals röntgenfoto, echografie, MRI, scintigrafie of mammografie.

Sinds de oprichting van Meditherm Nederland in 2011 hebben wij aan duizenden cliënten onze service verleend voor onderzoek van zowel een deel van het lichaam (ROI) als voor het volledige lichaam (Full Body).

Wij zijn erin geslaagd om preventief onderzoek naar de borstgezondheid met Thermografie meer onder de aandacht te brengen zodat een ieder met deze techniek zijn voordeel kan doen. Inmiddels heeft Meditherm Nederland een samenwerkingsverband met tientallen therapeuten, medici en andere professionals in Nederland, België, Duitsland, Spanje en Denemarken die onderzoek met thermografie als aanvullend diagnostisch onderzoek zeer waarderen.

Meditherm Nederland is volledig toegewijd om haar onderzoeken uit te breiden en thermografie verder te ontwikkelen zodat het een begrip wordt in de medische zorgsector en toegankelijk wordt voor het grote publiek.

Wij zijn zeer gepassioneerd over medisch onderzoek & ontwikkeling en hoe onze dienst Digitale Infrarood Thermische Beeldvorming bijdraagt aan een snelle en effectieve diagnose. Tevens bieden wij ondersteuning en opleiding op alle niveaus van technici tot top medische professionals om kennis te vergroten en de efficiëntie met thermografie te bevorderen.

Meditherm is ervan overtuigd dat het in een unieke positie verkeert. Wij bieden de gezondheidszorg gecertificeerd medisch thermografisch apparatuur, de nodige klinische back-up, ondersteuning en training.

 

Voor meer informatie of vragen, kunt u contact met ons opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer 0647157799

Anand Badloe

 

> Lees hier meer over de achtergrond van Meditherm Amerika.

Copyright © 2018 Thermobodyscan®    Alle rechten voorbehouden